free hit counter javascript
Dopunska škola na srpskom jeziku Ivo Andrić u Briselu: Ucionica u crkvi

12. 8. 2007.

Ucionica u crkvi

Aleksandra Sasa:

Ucionica u crkvi ce biti spremna za petnaestak dana, kompletno se renovira, a nastava bi trebalo u obe skole da pocne 8. septembra, s tim sto bismo se nedelju dana ranije sastali (obe grupe) sa decom da se upoznamo, obnovimo poznanstva i to proslavimo.

Radimo novi plakat za obavestenje-informacije o skoli i za to mi je potrebno ime jednog ili dva roditelja iz grupe kod jezera sa brojem mobilnog, kako bi novi zainteresovani roditelji dobili kompletne informacije.

Cim se ova grupa kompletira, trebalo bi po dva roditelja iz obe grupe da formiraju nekakav savet (ovo je moj predlog) jer imacemo jos dosta zajednickih problema da resavamo. Nabavka knjiga, kontakt s Ministarstvom (da se Marina oslobodi tog tereta), zajednicke proslave decjih rodjendana, eventualno neki izleti i sl...

Ja sam za tesnu saradnju, nadam se i ostali, jer od toga deca mogu imati najvece pogodnosti. Nama su date prostorije na slobodnu upotrebu bez vremenskih ogranicenja, znaci i za sastanke, proslavice, spremanje priredbi i sl. a javili su se i donatori koji mogu da organizuju nabavku knjiga.

Нема коментара: