free hit counter javascript
Dopunska škola na srpskom jeziku Ivo Andrić u Briselu: Nova skolska godina 2011- 2012

27. 8. 2011.

Nova skolska godina 2011- 2012

Postovani roditelji,

obavestavam vas da ce nastava, u novoj skolskoj godini, u Dopunskoj skoli na srpskom jeziku, poceti u subotu 17. septembra 2011. god. u 9h u Av. d Auderghem 90 (Centar Maalebeek, nedaleko od skvera Suman)

Kako se grupa koja je pohadjala nastavu u Crkvi osula, a grupa u Centru Maalebeek znatno povecala, nastava se ove skolske godine nece vise odvijati u Crkvi vec samo u Centru Maalebeek. Za ovu skolsku godinu imamo prijavljeno i dosta novih djaka tako da ce grupe biti formirane 17. septembra kada se svi budu upisali. Detaljnije informacije o terminima i rasporedu grupa ce biti naknadno objavljeni.

Pozivam sve zainteresovane roditelje i nove djake da dodju 17. septembra i tako otpocnemo jos jednu skolsku godinu. Sa skolskog sajta se mogu preuzeti upisnice koje treba ispuniti i priloziti prilikom upisa.

Srecan pocetak svim djacima zeli

Bojana Jevtic

2 коментара:

Veki је рекао...

Poštovani,
Već neko vreme pratim rad Vaše škole.
Javljam Vam se iz Beograda gde živim i radim u jednoj osnovnoj školi kao učiteljica. Imam 17 godina radnog iskustva u prosveti, znanje engleskog jezika, završen fakultet i dosta uspeha u radu sa učenicima.
Interesuje me imam li šanse da radim u Vašoj školi i koja je procedura pri prijemu novih radnika?
Unapred HVALA i VELIKI pozdrav od učiteljice Vesne Ninić!

Unknown је рекао...

Postovana Nina,

Ministarstvo prosvete raspisuje svake 4 godine konkurs za nastavnike u dopunskim skolama u inostranstvu. Kada je bio predhodni konkurs mozete videti na stranama ovog bloga.
Nastavu u Belgiji drzi honorarni nastavnik, zato sto je broj djaka nedovoljan da bi se sastavilo 7 odeljenja i ispunio pun fond casova od 21 casa nedeljno.
Honorarni nastavnik se bira medju nastavnicima koji po drugoj osnovi, a ne na osnovu rada u dopunskoj skoli, imaju boravak ovde.

Puno pozdrava,

Jelena Vujic
Belgija