free hit counter javascript
Dopunska škola na srpskom jeziku Ivo Andrić u Briselu: Komentar od Rade Zivanovic

12. 9. 2007.

Komentar od Rade Zivanovic

Ovaj komentar zasluzuje da bude vest. Hvala Rado...

Draga Marina, deco,roditelji,
Ne mozete da zamislite koliko sam se obradovala ovom sajtu. Veoma sam srecna sto je sav trud za opstanak srpske skole doveo do formiranja tri odeljenja. Uvek sam verovala da cete uspeti da stvorite nesto ozbiljnije od one pocetne inicijative od pre dve - tri godine. Drago mi je da sam videla ovu slicicu sa kraja prve skolske godine gde su i moja deca. Svi su bili zadovoljni iako su imali dodatne obaveze subotom. Shvatili smo korist srpske dopunske skole kada smo se vratili i kada su deca, posle cetiri godine, seli u klupe u Srbiji. Nije to bilo puno (pohadjali su dopunsku nastavu jednu godinu) ali je imalo neku prirodnu vezu.
Znam da imate nesebicnu pomoc prote Jakova i njegove porodice, kao i veliko angazovanje naseg konzula Milojevica. Naravno glavni oslonac ste vi roditelji i od vase sloge i zajednistva zavisice opstanak skole. Marina, tebi puna podrska, znam da je naporno.
Zelim vam svima lepe trenutke u skoli i u svemu sto ce vas u skoli i oko skole povezivati.
Rada Zivanovic

2 коментара:

Анониман је рекао...

Draga Rado,
a ti ne mozes zamisliti koliko nama znaci takva podrska.I jos nesto-tada samo nagovestaj da postojimo u velikom broju, samo ne znamo jedni za druge, sada se pretvorio u realnost, koja nam je najveci podsticaj za sve.Treba videti taj skup dece i "novih" roditelja,punih pozitivne energije, inicijative, ideja i zelje za druzenjem, koji je doneo novi zivot u nasu "uspavanu" srpsku zajednicu!Iako imate dostojne naslednike, nedostaje nam vasa porodica puno, bas sada kad su dosli rezultati kao deo i vaseg velikog truda u svemu ovome.Veliki kolektivni pozdrav od roditelja iz "Belge":)
Sasa

Jelena је рекао...

Rado,

Hvala na podrsci. Lepo je cuti komentar o znacaju dopunske skole za decu. Ovo nam sigurno pomaze da nastavimo i istrajemo u nasem trudu.

Pozdrav